• Le Uluai Satellite Smart Irrigation Valve Lagolago 3GPP Tekinolosi

Le Uluai Satellite Smart Irrigation Valve Lagolago 3GPP Tekinolosi

sol-flow component system_003_details01

I aso nei, o le tele o fesoʻotaʻiga satelite e faʻavae i luga o fofo faʻapitoa, ae o lenei tulaga e ono vave suia.Non-Terrestrial Networks (NTN) ua avea ma vaega o le 17th lomiga o le 3rd Generation Partnership Project (3GPP), faʻavaeina se faavae mautu mo fesoʻotaʻiga tuusaʻo i le va o satelite, smartphones, ma isi ituaiga o masini faʻaoga tele-maketi.

信截图_20231221082656

 

Faatasi ai ma le faʻateleina o le faʻaaogaina o tekinolosi fesoʻotaʻiga feaveaʻi a le lalolagi, o le sini o le tuʻuina atu o le faʻaogaina o le lalolagi atoa mo soʻo se tasi, i soo se mea, i soo se taimi ua faʻateleina le taua.O lenei mea ua mafua ai le alualu i luma taua i le eleele ma le le-terrestrial satellite network technologies.Integrating satellite network technology e mafai ona tuʻuina atu faʻasalalauga i nofoaga e le mafai ona oʻo atu i ai fesoʻotaʻiga faʻaleaganuʻu masani, lea o le a fesoasoani e tuʻuina atu auaunaga fetuutuunai i tagata taʻitoʻatasi ma pisinisi i le atinaʻeina ma le le atinaʻeina. vaega o lo'o le'o iai le tautua, e maua ai le tele o fa'amanuiaga fa'ale-agafesootai ma le tamaoaiga.

I le faʻaopoopoga i faʻamanuiaga o le a aumaia e le NTN i telefoni feaveaʻi, o le a mafai foi ona latou lagolagoina masini faʻapisinisi ma le malo o Initaneti o Mea (IoT) i totonu o fale gaosi oloa e pei o taavale afi, soifua maloloina, faʻatoʻaga / vaomatua (tekinolosi satelite i faʻatoʻaga), mea aoga, gataifale. felauaiga, nofoaafi, va'alele/ta'avale ea e leai ni tagata, saogalemu o le atunu'u, ma le saogalemu lautele.

O le kamupani SolarIrrigations ua faamoemoe e faalauiloa se 5G satelite fou (faatoaga satelite) fesootaiga atamai irrigation valve (iot i faatoaga) e ogatasi ma le 3GPP NTN R17 tulaga faatonuina i le 2024. E sau ma le fausia i totonu o le solar system, fale gaosi oloa IP67 mamanu susu i fafo. , ma e mafai ona fa'aauau pea ona fa'agaioi mo ni nai tausaga i tulaga faigata o le tau e pei o le maualuga o le vevela ma le malulu tele.

Ole tau ole fa'atupe ile masina mo le fa'aogaina o lenei masini e fa'atatau ile va ole 1.2-4 USD.

 

信截图_20231221103044


Taimi meli: Tes-21-2023